EE Media

Binnen 24 uur online!

EE MEDIA

EE Media is ons website bouw label. Al jaren verwerven wij onder de vlag van Entertainment Engineers voornamelijk online onze klanten, en dit gaat ons niet slecht af. De coronacrisis raakt de evenementenbranche stevig, en ons dus ook. Wij zijn door deze crisis een aantal nieuwe activiteiten gaan ondernemen, waaronder EE Media.

Wij willen namelijk andere bedrijven helpen met onze expertise in het online vindbaar zijn en het verwerven van bekendheid. Met veel enthousiasme, bevlogenheid, creativiteit en humor proberen we jou te helpen waar je hulp nodig hebt. Hoe we dat doen? Bijvoorbeeld met een website die binnen 24 uur online staat.

Een website binnen 24 uur? Dat klinkt onmogelijk, maar dat is het niet! Bij veel website aanbieders duurt het lang om een website helemaal af online te krijgen, en is het vaak onduidelijk hoe veel en wat je allemaal zelf nog moet doen. Niet bij ons! We vullen samen onze checklist in en kijken welke zaken nog ontbreken (bijvoorbeeld een logo). Als we alle benodigde materialen hebben maken we een afspraak, drinken we een kop koffie en maken we direct je website! Vaak heb je al aan het eind van die dag een eerste versie online staan, welke de dag erna wordt gefinetuned en al helemaal af is.

Naast onze 24-uurs website dienst bieden we verschillende diensten aan. EE Media helpt bedrijven volledig online aanwezig te zijn. Zodoende helpen we onder andere bij het ontwerpen van een logo en huisstijl, het opzetten, onderhouden en uitbouwen van social media en het schrijven van interessante blogs. Geïnteresseerd geraakt en wil je meer lezen? Kijk dan op www.eemedia.nl voor meer informatie!

Label:

Klik op het logo om naar de website te gaan.

Foto impressie: