Flitskast Photobooth

Grab a prop and strike a pose...

FLITSKAST

Gaan jullie binnenkort trouwen, organiseer je een bedrijfsfeest of wil je gewoon een leuke extra op je bruiloft of event? Huur dan de Flitskast!

De Flitskast is in te zetten als fotobooth (maar dan zonder hokje) videogastenboek /videobooth of allebei! Wanneer je hem als photobooth inzet is hij ook in staat om de foto’s te printen! Wil je nog leukere foto’s? Huur dan onze props of leuke extra’s! De foto’s en video’s krijg je ook nog eens toegestuurd op USB stick. 

Laten we eerst even wat verwarring ophelderen over hoe je zo’n ding nu noemt! Een fotobooth of photobooth wordt ook wel een fotohokje zonder hokje, fotokist, fotopaal of fotodoos genoemd. Een videogastenboek wordt ook wel eens een videobooth, videopaal, videozuil, videokist of een wenspaal genoemd. Wij noemen dit allemaal in één “De Flitskast”  

De Flitskast kan foto’s maken en videoboodschappen opnemen van de bezoekers van jouw evenement of de gasten op jullie bruiloft. 

  1. Kies of je een foto wilt maken of een video wilt inspreken!
  2. Maak de foto(s) of neem de video op!
  3. Print eventueel de foto(s) op ansichtkaart formaat!
  4. De foto’s en video’s worden op USB stick nagestuurd!

De Flitskast is er in verschillende varianten. Je kunt hem alleen foto’s laten nemen, maar er ook een met foto’s, video’s en prints huren. 

Staat er binnenkort een Flitskast op jullie feest? Neem snel contact met ons op of bezoek de websites

Label:

Klik op het logo om naar de website te gaan.

Foto impressie:

Video impressie: