Nachtvermaak

Klein of groot event... bij ons is het in goede handen!

EVENT- EN TOURMANAGEMENT

Onder het label nachtvermaak organiseren we uw totale evenement of tour. Compleet op maat! Soms mét onze eigen concepten, maar soms ook zonder, en dus alleen het event management. Hieronder een aantal voorbeelden van tours en events die we hebben gerealiseerd: 

ADMIX
Bij de samenvoeging van twee afdelingen binnen “Admix” werd gezocht naar een evenement om de medewerkers van beide afdelingen kennis te laten maken. Hierbij heeft Entertainment Engineers de planning en invulling van het dagprogramma verzorgd. 

WINTERKOST
Deze open-podium tour hebben wij in opdracht van KCG en Mozaïek welzijn georganiseerd. Op 8 locaties, verspreid door rivieren gebied, spelen beginnende bands hun eerste keren voor publiek. 

HEIJMANS PERSONEELSDAG
Een compleet verzorgde personeelsdag voor Heijmans Civiel. De 400 personeelsleden deden mee aan activiteiten zoals laserkleiduif schieten, drakenboot varen, DJ workshops, muziekspellen en zelfs een op maat gemaakte Heijmans Quiz met 130 deelnemers! Entertainment Engineers verzorgde het totale eventmanagement en de voorbereiding van de dag. 

TOUR4ANIMATION
Samen met team4animation verzorgde Entertainment Engineers een tour met 18 avonden animatie op diverse campings in Frankrijk. Entertainment Engineers zorgde naast de materialen ook voor het complete tour management en de uitvoering van de tour. 

Naast deze 3 onderdelen organiseren we natuurlijk nog tal van andere evenementen. Heeft u zelf een evenement of tour die volledig verzorgd moet worden? Neem dan eens contact met ons op om in een vrijblijvend gesprek van ideeën te wisselen! Kijk op www.nachtvermaak.nl voor meer informatie 

Label:

Klik op het logo om naar de website te gaan.

Foto impressie