Livestream-Service.nl

Ondanks corona tóch mensen bereiken!

Livestream Service

De uitbraak van het Coronavirus zette een streep door onze normale activiteiten. Tegelijk zien we dat het bijwonen van belangrijke gebeurtenissen zoals uitvaarten ineens niet altijd meer kan. Dit is natuurlijk schokkend, en dus zetten we onze livestream diensten nu meer dan ooit op de voorgrond. Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van technische projecten leveren wij een zeer hoge kwaliteit.

Livestreamen is eigenlijk het tot stand brengen van een live of rechtstreekse uitzending van een gebeurtenis. Dit ken je bijvoorbeeld van televisie, waarbij zaken als een persconferentie, voetbalwedstrijd of een bezoek van de koning tijdens koningsdag live worden vertoond. Met “live” wordt dan bedoeld dat dit op het zelfde moment vertoond wordt als dat het plaatsvind. 
Voor een livestream worden er diverse camera’s op locatie geplaatst en wordt er een internet verbinding tot stand gebracht. Zo kunnen de live beelden worden verzonden naar de kijkers. Doordat er op locatie ook techniek voor de regie aanwezig is, kunnen de beelden worden gecombineerd met bijvoorbeeld foto’s, powerpoint presentaties of eerder opgenomen interviews of video’s. Dit maakt livestreaming heel geschikt om – voor diegenen die niet bij het evenement aanwezig zijn – een erg complete en realistische indruk te krijgen van wat er gebeurd. 

Ons steentje bijdragen
Omdat het livestreamen een belangrijke rol kan innemen in de participatie van de mensen die normaal gesproken op deze bijeenkomsten aanwezig zouden zijn, bieden we onze diensten tegen kostprijs aan. Waar dit normaal zeker €1000+ zou kosten, begint ons goedkoopste pakket tijdens de periode van Corona al bij €500,- inclusief BTW en reiskosten. Onze techneuten zitten anders toch niets te doen en onze materialen staan stil. En zo kunnen we elkaar dus helpen!

Meer weten? Kijk dan op www.livestream-service.nl.

Label:

Klik op het logo om naar de website te gaan.

Wat is livestreamen?

Hoe werkt een interactieve livestream?