ENTERTAINMENT ENGINEERS, DAT ZIJN WIJ!

Wat doet Entertainment Engineers? 

Entertainment Engineers verzorgt amusement, entertainment en organiseert evenementen voor in de basis personen tussen 13 en 50 jaar oud. Onder de doelgroep vallen bijvoorbeeld scholieren, studenten, werkenden, maar ook particulieren in verband van jubilea, bruiloften en vrijgezellenfeesten. Het aanbieden van amusement wordt veelal gebouwd rond muzikale thema’s.
 

Waarom worden wij gewaardeerd? 

  • Uitstekende service
  • Grote persoonlijke betrokkenheid
  • Maatwerk
  • Hoge mate van professionaliteit
  • Flexibiliteit

Koen van der Weijden 
Koen is eigenaar van Entertainment Engineers, en verzorgt tevens de marketing binnen het bedrijf. Daarnaast heeft Koen sinds 2005 ervaring met het organiseren van vele  evenementen en tours.

Met een studie Technische Bedrijfskunde als achtergrond en tevens veel (werk)ervaring binnen diverse andere bedrijven in zeer uiteenlopende sectoren is Koen gedreven door efficientie, transparantie en creativiteit.

Remco van Gennip
Remco de sales- en eventmanager van Entertainment Engineers. Sinds begin 2016 is Remco bij het bedrijf aangesloten en beantwoordt hij met veel enthousiasme alle klantvragen en is hij altijd op zoek naar de leukste samenwerkingen!

Met een achtergrond en studie in Human Resources heeft hij veel werkervaring opgedaan in verschillende branches. Na de switch te hebben gemaakt naar de entertainment branche wordt hij door klanten met name gewaardeerd door zijn hoge mate van persoonlijke betrokkenheid en passie voor entertainment!
Adelja Sell
Adelja is onze salesmanager Duitsland. Sinds de lente van 2019 is ze bij Entertainment Engineers aangesloten en is ze het aanspreekpunt voor onze Duitse klanten.

Na opgegroeid te zijn in Duitsland en daar haar opleiding te hebben genoten, heeft Adelja veel ervaring opgedaan in verkoop en organisatie tijdens haar carrière bij een luxemerk in schrijfwaren. Na verhuisd te zijn naar Nederland en de Nederlandse taal geleerd te hebben, werkt ze nu vol enthousiasme en passie aan de groei van onze aanwezigheid in Duitsland.
Joeri Gorter
Joeri  is hoofd planning en logistiek bij Entertainment Engineers. Met meer dan 1.500 events per jaar is het een hele puzzel om alle materialen en mensen op tijd op de juiste plekken te krijgen. Joeri legt deze puzzel met veel enthousiasme zonder moeite in elkaar. Elke week weer opnieuw.

Joeri heeft een achtergrond als DJ en weet dus als geen ander wat er komt kijken bij de succesvolle uitvoering van een evenement. Hij is doortastend en oplossingsgericht en met een flinke dosis humor en gezelligheid is hij een echte doorzetter aan wie we met een gerust hart de gehele productie overlaten.
Gijs Timmermans
Gijs is project en MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) manager bij Entertainment Engineers. Hij houdt zich bezig met alles dat online plaatsvindt (websites, social media, etc.). Daarnaast zet Gijs zich in om onze processen te verduurzamen en zet hij events op die goede doelen verder helpen.

Met een studieachtergrond in Internationale Bedrijfskunde en International Management en werkervaring in de IT sector heeft Gijs een diverse kennis opgebouwd. Met zijn enthousiaste en nieuwsgierige instelling werkt Gijs aan het verder uitbouwen van onze online aanwezigheid.

Ilse Aarts
Ilse is sales- en eventmanager bij Entertainment Engineers. Ze is sinds 2021 bij ons werkzaam en werkt voor diverse van onze labels. Met veel enthousiasme is zij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt zij er voor dat klantwensen worden behaald. 

Ilse heeft 5 jaar ervaring als vrijwilligerscoördinator op diverse Bossche festivals. Hierdoor heeft ze goede planning- en communicatieskills ontwikkeld die ze nu voor ons inzet. Daarnaast zet Ilse door haar ruim 11 jaar ervaring in de horeca graag een stapje extra voor de klant en dat zie je ook terug in haar klant- en servicegerichtheid. 

Lennart Bijnagte
Lennart is onze logistiek manager. Hij houdt zich bezig met klantcontact voor o.a. Silent Disco DJ’s en het verzenden en ontvangen van al onze pakketten. 

Met zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de TU in Eindhoven doorgrondt Lennart snel onze processen. Naast het managen van onze logistiek denkt Lennart mee aan het verbeteren van onze processen! 

Anne Schmidt
Anne is onze events stagiair. 

Dylano Weldam
Dylano is onze stagair grafische vormgeving. 

Team van professionals

Naast het vaste team staat er nog een heel team van 100+ professionals voor u klaar om uw evenement tot een succes te maken! Denk hierbij aan DJ’s en workshopleiders, maar vergeet achter de schermen onze chauffeurs, techneuten en stagiaires niet! Eigenlijk te veel om op te noemen! Elke dag weer, staan zij voor u klaar. 

Betrokken bij de wereld om ons heen.

Entertainment Engineers steunt een aantal initiatieven waarvan (volgens ons) de wereld een betere plek wordt. Hieronder tref je daarover wat meer informatie aan. 

Stichting Sponsorkind Gambia
Feest vieren lijkt voor ons vanzelfsprekend. Echter is dit helaas niet overal zo. In sommige delen van de wereld, waaronder Gambia, is het zelfs niet vanzelfsprekend om naar school te kunnen. In Gambia is het onderwijs namelijk niet gratis. De Gambiaanse kinderen mogen vanaf hun 4e jaar naar school. Helaas blijven er veel kinderen thuis omdat hun ouders het schoolgeld niet kunnen betalen. Bij Entertainment Engineers vinden we dat iedereen op de wereld een gelijke kans verdient. En dat begint bij onderwijs. Entertainment Engineers steunt 20 kinderen welke daardoor naar school kunnen gaan.

​Meer weten? Kijk op www.sponsorkindgambia.nl.

JustDiggit
Bij Entertainment Engineers rijden we jaarlijks honderdduizenden kilometers om bij onze opdrachten te komen. Daarnaast mogen we soms werken op schitterende events in het buitenland, waarvoor we zo nu en dan het vliegtuig pakken. En hiermee belasten we onze planeet meer dan we zouden willen. Daarom steunen wij “Just Diggit”. Dit initiatief zet zich in om te zorgen dat uitgedroogde stukken land waar nu nauwelijks nog planten of bomen groeien, weer opnieuw begroeiing krijgen. Hierdoor ontstaat er plaatselijk een meer vruchtbaar klimaat, waardoor er water, voedsel, biodiversiteit en een beter leven voor miljoenen mensen en dieren wordt gecreëerd.

​Meer weten? Kijk op www.justdiggit.org.
Sponsoring
We staan er voor open om ook jouw goede initiatief te steunen. Echter krijgen wij als leverancier in de evenementenwereld bijna wekelijks de vraag of wij een sponsor willen zijn voor evenementen die goede doelen ondersteunen. Hier moeten wij dus helaas selectief in zijn. Zo sponsoren wij bijvoorbeeld geen sportverenigingen of kunstprojecten. Wel staan we er voor open om initiatieven te sponsoren die in lijn liggen met één of meerdere van de “Sustainability Goals”. Heb jij zo’n initiatief? Neem dan gerust contact met ons op en vertel hoe we je kunnen helpen!