Feest Op Doek

Leg belangrijke herinneringen op unieke wijze vast...

FEEST OP DOEK LIVEPAINT

Een live painter schildert een impressie van jullie feest! En dat vindt “live” plaats, op jullie feestlocatie dus. Dat kan op elk huwelijk, bedrijfsfeest of andersoortig evenement. Zo heb je dus niet alleen een zeer unieke herinnering, maar voeg je ook nog eens bijzonder entertainment toe aan het feest!

Live Paint is een fantastisch concept waarbij je een gepersonaliseerd schilderij koopt dat nog ontworpen moet worden! Dit vindt meestal plaats op de feestlocatie van een huwelijk, bedrijfsfeest of andersoortig evenement. Het schilderen op soortgelijke evenementen wordt ook wel livepainting of impressionpainting genoemd.

​Het mooie is dat je niet alleen het schilderij, maar ook de kunstenaar naar je evenement toe haalt. Dit zorgt voor én een fantastisch kunstwerk én een memorabele unieke ervaring, oftewel Feest op Doek!

Het schilderen van een live painting duurt ongeveer 3 tot 4 uur. Het is prachtig om tijdens deze tijd de schilder aan het werk te zien en het evenement op je doek te zien ontstaan. Daarnaast brengt de live painter een stuk interactie met zich mee. Hij bevindt zich op dezelfde locatie, dus kan er ter plekke gecommuniceerd worden met de schilder.

Legt een van onze live painters jullie evenement binnenkort op unieke wijze vast? Neem snel contact met ons op of bezoek www.feestopdoek.nl.

Label:

Klik op het logo om naar de website te gaan.

Foto impressie: