Silent Monkeys

Verras omstanders met een publiek dat uitbundig losgaat op stilte...

SILENT MONKEYS

Organiseert u een (personeels-)evenement en zoekt u nog een leuke special? Of bent u op zoek naar een originele manier om uw feest speciaal te maken? Boek dan bij ons uw Silent Disco.

Laat het publiek kiezen naar welke DJ ze luisteren, en verras omstanders met een publiek dat uitbundig op stilte staat te dansen! Met de leukste DJ’s en een professionele aanpak zorgen wij dat uw bezoekers nog lang napraten over uw evenement!

Bij een Silent Disco (ook wel stille disco genoemd) draait de DJ muziek, maar zijn er nergens speakers te bekennen! Het publiek heeft namelijk hoofdtelefoons op! De muziek die de DJ draait wordt via draadloze zenders naar de hoofdtelefoons verstuurd! Eigelijk is dit dus precies hetzelfde als een normaal feest, alleen hoort een buitenstaander slechts schuifelende danspassen en hier en daar iemand die meezingt!

Op de hoofdtelefoon kun je switchen tussen 3 kanalen. Een Silent Disco wordt dus pas echt leuk wanneer je werkt met meerdere DJ’s waartussen het publiek kan kiezen! De een staat mee te zingen op een bekend nummer wat gedraaid wordt door DJ 1, terwijl de ander helemaal los gaat op een goede beat van DJ 2! In de meeste gevallen zetten we de DJ’s tegenover elkaar, met daartussen de dansvloer. Een ware strijd tussen de DJ’s om de meeste luisteraars!! 

Je kunt bij ons de silent disco los huren, een complete silent disco show boeken, maar ook de apparatuur aanschaffen. Neem contact met ons op of bekijk onze website op www.silentdiscodjs.nl 

Label:

Klik op het logo om naar de website te gaan.

Foto impressie:

Video impressie: